Hop til hovedindhold

Fritidsundervisning

Tilmeldingen til sæson 2024/25 i fritidsundervisningen åbner lige om lidt! Find tilmeldingslinket nedenfor. Via linket kan du læse om alle de aktiviteter, du kan tilmelde dig.

Hos Ung i Rudersdal kan du lære noget i din fritid. Vi er blandt andet dét, man tidligere kaldte Ungdomsskolen.

Vi har hold, workshops og aktiviteter, der varer en enkelt dag eller to, og vi har også længere forløb, der strækker sig over et halvt eller helt skoleår.

Ny sæson i fritidsundervisningen

Nyt Ungemagasin er på gaden nu!

Nu kan du læse vores Ungemagasin for sæson 2024/25.

Gå på opdagelse i klubberne i Holte, Birkerød, Nærum og Vedbæk, læs mere om fritidsundervisning og opdag vores mange øvrige tilbud her i Ung i Rudersdal. 

Ungemagasinet kan læses her digitalt, men bliver også distribueret i hele kommunen.

Læs hele magasinet her

Fritidsundervisning

  • Hvis du enten bor eller går i skole i Rudersdal Kommune, kan du benytte Ung i Rudersdals tilbud. Vores fritidsundervisning er for alle unge i målgruppen 6. klasse til 18 år, medmindre andet er anført under de enkelte hold. Der er enkelte hold, som er velegnede til dig med særlige behov - kortere forløb og færre deltagere. Holdene er markeret med en stjerne* på tilmeldingssiden. 

  • Nogle hold og aktiviteter er med tilmelding, andre møder du bare op til. Vi udbyder både ugehold, workshops og camps.

  • Du tilmelder dig fritidsundervisning på www.rudersdal.feliks.dk. På vores tilmeldingsside vil du også kunne læse mere om de forskellige hold og workshops.

  • Sæson 2023/2024 er opdelt i to perioder. 1. halvår er fra september til december 2023 og 2. halvår fra februar til maj 2024. Tilmeldingen til 1. halvår åbnede torsdag den 15. juni kl. 18.00, og tilmeldingen til 2. halvår åbnede mandag den 11. december kl. 18.00. 

  • Mange hold og workshops er uden betaling, men der kan være deltagerbetaling til materialer og til ture ud ad huset. 

    På tilmeldingssiden kan der betales med Dankort og MobilePay tilknyttet et Dankort. Er det ikke en mulighed for dig, så kontakt Ung i Rudersdal for anden aftale. Det er muligt at søge om økonomisk friplads. Send en ansøgning til ungi@rudersdal.dk.

Ungemiljøer og fritidsundervisning