Hop til hovedindhold
Nyhed

Kom til foredrag om unges identitetsdannelse på sociale medier

Kom med når Ung i Rudersdal og adjunkt på CBS, Anna-Bertha Heeris Christensen, i en talk sætter fokus på de unges dannelsesrejse på de sociale platforme og på, hvordan de nye medier påvirker mennesker og deres relationer.

Golden Days foredrag om unges identitetsdannelse på sociale medier
Foredraget er arrangeret som en del af Golden Days-festivalen, der løber af stablen mellem d. 6.-22. september 2024.

Hvornår og hvad skal jeg poste på SoMe? Hvor mange likes har jeg fået? Hvordan får jeg flere? Særligt for unge bliver muligheden for at kommercialisere deres dagligdag opfattet som en mulighed for at få sig et arbejde. Men hvornår har vi så fri, når vores liv bliver et strategisk virkemiddel?

Inspirationen kommer ofte fra influencers, der arbejder med influencermarketing og skaber virkelighedsnære relationer til deres følgere. Især unge kan opleve, at disse relationer påvirker egen udvikling og opfattelsen af, hvordan vi værdisætter andre og os selv på. Mange forældre har svært ved at begribe, hvordan de skal forstå og angribe dette fænomen. Nu har du muligheden for at blive klogere på, hvordan unge influencere opererer på sociale medier, og hvad man skal være opmærksom på, når hverdagen og arbejdslivet foregår på sociale medier.

Kom med når Ung i Rudersdal og adjunkt på CBS, Anna-Bertha Heeris Christensen, i en talk sætter fokus på de unges dannelsesrejse på de sociale platforme og på, hvordan de nye medier påvirker mennesker og deres relationer. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

En del af Golden Days Nord

Foredraget er en del af den kulturhistoriske Golden Days-festival, hvis tema i år er arbejde. Festivalen byder som altid på en bred vifte af udstillinger, foredrag, byvandringer, forestillinger, koncerter og filmvisninger. Igen i år har vi i Rudersdal Kommune lokale arrangementer som børneteater, foredrag om Mental Load, familiekoncert og smagsprøvning af lokalproducerede delikatesser. 

Festivalen løber af stablen fra d. 6.-22. september. Programmet for arrangementer og oplevelser i Nordsjælland finder du på goldendays.dk/nord. Følg også med på Oplev Rudersdals Facebookside, hvor der løbende vil blive postet om arrangementer nær dig.