Spring til indhold

Ungeliv på kanten

Ungeliv på kanten

Fakta om UNGELIV PÅ KANTEN

UNGELIV PÅ KANTEN er et samarbejde på tværs af organisationer og på tværs af kommunegrænser. Samarbejdet giver forældrene mulighed for at komme tæt på de organisationer, som er tæt på deres børn og som frit og uvildigt kan vejlede, støtte og rådgive, når børnene bevæger sig ud i ungelivets verden for at gøre deres egne erfaringer.

Ambitionen med UNGELIV PÅ KANTEN er at finde sammen på tværs for jævnligt at drøfte, bevare og udbygge trygge og sunde rammer for vores teenageres liv og hverdag både her og nu og på den lange bane. Vi vil være et markant og lokalt tryghedsskabende og kriminalitetsforebyggende fællesskab i Danmark. Sammen kan vi skabe Danmarks tryggeste lokalsamfund for vores børn - der hvor vi selv bor.

Kontaktperson fra Rudersdal Kommune er:

SSP Konsulent Brian Hjermind, brhj@rudersdal.dk,  tlf. 72 68 59 24

NYT video-foredrag

Et nyt online video-foredrag giver forældre til børn i udskolingen og på ungdomsuddannelser i Furesø Kommune og Rudersdal Kommune mere viden om deres teenagers færden, opførsel og adfærd, når det kommer til stoffer, alkohol og andre rusmidler.

Det nye video-koncept fra UNGELIV PÅ KANTEN klæder forældre på til at håndtere nogle af de udfordringer, de risikerer at møde, når deres børn begynder at løsrive sig for at gøre deres egne erfaringer og begynder at færdes f.eks. i nattelivet.

Pressemeddelelse om Ungeliv på kanten​

Online video-foredrag om Ungeliv på kanten​