Spring til indhold

Start-up Academy

Start-up Academy

Start-up Academy er et talentudviklingsforløb om iværksætteri skabt af Ung i Rudersdal i samarbejde med Nærum og Birkerød Gymnasium.

I Rudersdal Kommune har man sammen med Birkerød og Nærum gymnasier udviklet et talentudviklingsforløb for 3.g’ere, der læser innovation og erhvervsøkonomi og drømmer om at blive iværksættere og starte deres egen virksomhed.

På Start-up Academy bliver man en del af et hold af dedikerede 25 unge, som i to måneder bliver ledt igennem de faser, iværksætteren oftest møder, når en forretning, idé eller et produkt skal ud i verden.

Erfarne iværksættere underviser

Som en del af tilmeldingen til Start-up, afholder Ung i Rudersdal en iværksættertalk. Sidste år var Lasse Andersen fra GRØD, Thomas Bennedsen fra Myselfie og Artin Hodanloo, der står bag Flowering, med til at sparke akademiet i gang.

Til hver undervisningsgang bliver deltagerne undervist af erfarne og dygtige iværksættere, som hjælper holdet med at overføre teorien til deltagernes egne idéer. Udover undervisning på forskellige lokationer rundt omkring i Rudersdal, får deltagerne også mulighed for at komme på virksomhedsbesøg, hvor undervisningen rykker ud i andre inspirerende start-up miljøer.

 

Start-up Academy

  • Start-up Academy er et iværksætterforløb for unge, ambitiøse gymnasieelever
  • Forløbet er udviklet af Ung i Rudersdal i tæt samarbejde med Birkerød - og Nærum Gymnasium
  • Der er plads til 25 unge, og tilmeldingen foregår efter først-til-mølle
  • Forløbet afsluttes med et pitch-event

Med deltagelse fra over 100 engagerede unge i forløbet er der henover de sidste fire år udviklet adskillige bæredygtige og innovative forretningskoncepter.

Følg forløbet på Instagram:

Start-up Academy på Instagram​