Spire

Vær med i udviklingen af ungekulturen! Meld dig til SPIRE’rne – et sjovt og lærerigt innovationsfællesskab med andre unge. Du er med til at sætte retningen og skabe forandringen.

Skaberlyst og kulturel iværksætter?

Tilmeld dig SPIRE’rne her​​

Du er også altid velkommen til at kontakte Lise Marie Mikkelsen for at høre mere om projektet:
tlf: 72 68 59 12, email: lisem@rudersdal.dk

SPIRE’rne er for dig der vil gøre det sjovere at være ung i Rudersdal. Ingen er bedre til at finde løsninger og tackle de udfordringer, som unge står overfor, end de unge selv. Derfor er alle unge inviteret med i et energisk udviklingsforløb, hvor vi i fællesskab skal drømme, udforske, designe, teste og pitche nye idéer og initiativer – skabt af og for unge!

Vi vil arbejde med værktøjer indenfor designtænkning og innovation og stimulere skaberlysten og iværksætteriet på en sjov og kreativ måde. Alle i aldersgruppen 13-25 år, som er bosiddende i Rudersdal kommune er velkommen til at være med. Det kræver ingen forudsætninger, udover at man har lyst til at engagere sig i at skabe en fed ungekultur og i fællesskab med andre unge finde på gode idéer til nye initiativer.

Er der noget du er særlig dygtig til, og som du har lyst til at bidrage med, så byd endelig ind. Måske dine kompetencer og skills er lige hvad vi har brug for.

 

Svar på spørgeskemaet og VIND

  • 3 * 4 billetter til Lydfest festival 2019
  • Biograftur til Reprisen for hele din skoleklasse

Svar på spørgeskema​

*Vinderen trækkes via lodtrækning mellem alle besvarelser ultimo-august

Hvad får jeg ud af det?
Opgaven
Forventninger
Hvor?
Vil du være med?
Er du forælder eller lærer?