Spring til indhold

Musikunivers

Musikunivers

Ung i Rudersdal tilbyder en vifte af musikaktiviteter der spænder bredt - uanset om du er erfaren musikudøver og vil blive bedre eller helt nybegynder, der vil udforske musikkens mange muligheder, så har vi et hold eller tilbud til dig.

Ung i Rudersdals musikunivers består overordnet af musikfællesskabet Rude Studios og fritidsundervisningshold og aktiviteter i Performancehuset. 

 

Rude Studios

Rude Studios er et gratis musikfællesskab for dig, der bor eller går i skole i Rudersdal Kommune og vil noget mere med din musik. Der er øvelokaler og et studie på henholdsvis Kulturcenter Mantzius og Kulturcenter Mariehøj, som du gratis kan bruge hele døgnet, året rundt. Der er kurser, workshops og undervisning i det du har brug for. Det kan bl.a. være tekst- og sangskrivning, indspilning eller banddoktor. Vil du være en del af musikfællesskabet, så kontakt Musikkonsulent Mikkel Villingshøj på +45 72685916 eller mikvi@rudersdal.dk

 
Filmmejeriet x rude studios

Samarbejdet mellem Filmmejeriet og Rudestudios har til formål at promovere ung kunst i Rudersdal Kommune. Lokale unge musikere kan gennem dette samarbejde få produceret musikvideoer, spille koncerter mm. med den hensigt at kunne fremme deres karriere. Produkt såvel som proces er i fokus, og vil således være en stærk faktor i de unges kunstneriske udvikling. Resultatet vil være fem musikvideoer, fem livesessions og en koncert ved Lydfest 2023.

Samarbejdet er for nuværende et pilotprojekt med fem unge artister/bands og løber i hele 2023.

Se de første produktioner herunder: 

Musikvideo. 'Signatur' - Magne Kjems. Produceret december 2022.

Kunstfilm. "Kan du mærke det?". Produceret februar/marts 2023