Spring til indhold

Fritidsundervisning

Din fritid dit valg

Fritidsundervisning for 2022/2023 er klar til dig!

Alle vores fritidsundervisningstilbud for næste sæson 2022/2023 er nu klar til dig i Ungemagasinet og Fri med Stil-programmet. 

Link til tilmeldingsside​

Er du interesseret i at tilmelde dig fritidsaktiviteter, men har brug for særlige rammer og hensyn  før du kan deltage, så skriv dig på interesselisten her:

Særligt interesseliste - Ung i Rudersdal (feliks.dk)

Om fritidsundervisning

Hos Ung i Rudersdal kan du lære noget i din fritid. Vi er blandt andet dét, man tidligere kaldte ungdomsskolen.

Vi har aktiviteter, der varer en enkelt dag eller to. Vi har længere forløb. Vi har også hold, der kører ugentligt hele vinteren.

Er tilbuddet for mig?
Hvis du enten bor eller går i skole i Rudersdal Kommune, kan du benytte Ung i Rudersdals tilbud. Vores fritidsundervisning er for alle unge i målgruppen 6. klasse til 18 år, medmindre andet er anført under de enkelte hold.
Skal jeg tilmelde mig? 
Nogle hold og aktiviteter er med tilmelding, andre møder du bare op til. Vi udbyder både ugehold, workshops og camps.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Du tilmelder dig fritidsundervisning på www.rudersdal.feliks.dk. På vores tilmeldingsside vil du også kunne læse mere om de forskellige hold og workshops.

Hvornår kan jeg komme?
Sæsonen for fritidsundervisningen begynder i uge 35 i 2022 og slutter i uge 13 i 2023. Enkelte workshops afvikles på andre tidspunkter.

Hvad koster det?
Meget af fritidsundervisningen er uden betaling. Der kan dog være et mindre deltagergebyr på enkelte undervisningshold og aktiviteter til bl.a. materialer. Hold for 4.-5. klasse har normalt fuld brugerbetaling. Det er muligt at søge om økonomisk friplads. Send en ansøgning til ungi@rudersdal.dk.

Projektsparring

Ungemiljøerne

Kom med på rundvisning i vores ungemiljøer, hvor du kan gå til fritidsundervisning eller blot være med i fællesskabet - Fløjen, Performancehuset, Villaen, Gården og Klubhuset.